Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag Vet inte vad den här betyder...Men jag Känner att den betyder något...Räknas också...


Tanke

Och han gav henne
det hon mest av allt ville ha

Inte för att det var dyrt
eller vackert
eller värdefullt

Utan för att det var vad
Hon mest av allt ville ha...




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-05-02 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother