Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men å andra sidan vore alternativet att inte få möta den rätta i livet ett veritabelt existentiellt helvete - för att uttrycka det milt och på intet sätt överdrivet ...


När kärleken är sann ...

... och man
är ämnade för varann ...

... blir allt det omöjliga
som känts i livet
till något av mindre väsentlighet ...

Men intill det
att man får somna 
och vakna med varann
blir till en  normalitet
i en gemensam verklighet ...

... är väntan
en tidsbunden
outgrundligt outhärdlig
mindre önskvärd erfarenhet ...

Något som
nog alla var och en
av dem som är
ämnade för varann
men befinner sig 
på varierande distans
alltför smärtsamt vet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-28 17:13



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Att vara på fysiskt
avstånd från den man
älskar är en svår
prövning
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP