Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådjursben

Lövverken susar
Gräset luktar åskväder
Vinden ropar
Springer före och varnar

Rådjursben
på fuktiga stenhällar
Instinktens vanskliga
tanklöshet


Efter regn kommer
mer regn


Fan...

Kärleken är
som rådjursben
på fuktiga stenhällar




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-29 00:13



Bookmark and Share


  sommarmoln
Åtråvärd!:)
2016-08-14

    Sefarge VIP
Springande åtrå.
Ur diktens källa
Finkänsligt
Skaldat
:)
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP