Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ställd

 

kluven motivation

klänger kvar i gamla önskningar        strävanden

kan det räcka

 

ansvar för nuet                             bara vara

följa lusten                                   vari består min lust

 

kratta

sitta i solen en stund

se knopparna komma

 

 

vartåt lutar det

inget veta

kanske ana                            

 

 

förbiilande tankar

fragment i tiden

 

 

meningsfullt             m e n i n g s l ö s t

det mal på                omvartannat            

gycklande

 

 

ond : ogod                                moralisk, vems moral

introvert     extrovert

vilar i mellanläge

 

balanserar med ett ben på var del av

gungbrädet

minns barndomens parklek

 

den som söker sitt

har jag blivit  en sån

 

vara ställd i nuet




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 438 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-29 00:14



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Spännande sätt att skriva en dikt.
2016-04-04

    ej medlem längre
Tänkvärd text
Mvh annokas
2016-04-04

  Inkarasilas
Hoppar hage i meningsbyggnader och känner och hör våren, härligt tvekande ställningstagande eller inte. Finfint!
2016-03-29

    Dan Myrbeck
Bra reflektioner om vår
kluvenhet
2016-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Tillvarons tankegångar ger du ord åt i en tänkvärd dikt.
2016-03-29

    ej medlem längre
Orden väcker många tankar och känslor. Du sitter fingret på väsentligheter.
2016-03-29

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2016-03-29

  Fem hjärtan VIP
Existensiella tankar, tankemöten i fint skriven text!
2016-03-29

  Goraxy 89 Orion VIP
Existentialism - Nu talar jag inte om den filosofiska grenen som egentligen tillhör det förgångna.
Snarare en vardagsexistentialism som gränsar till verklighet ! - Det där får du tolka som du vill.
Men jag gillar definitivt både innehållet och formen av det du skrivit.
2016-03-29

  mike irow
sammanflätar på
ett mycket exscentrisk och poetisk sätt många
extensionela tankar
helt suvärent!Tycket skarpt om!
2016-03-29

  Leo Rudolphzon
Tankar spm möts ,
jag gillar de här två röster i dikten ,
Ska prova de om jag vågar göra de
sen så fångar du bra känslan ,
den ta med mej i dag
2016-03-29

  Nils-Robert
Väcker så många tankar.
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell