Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Trött
men kan bli bättre
jag kan vakna till
Adrenalinet har lämnat kroppen
Och idag har jag ännu
inte fyllt på med kaffe
Men det blir snart så
Kaffe och ett par mackor




Fri vers (Fri form) av Eric R Strom
Läst 169 gånger
Publicerad 2016-03-29 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom