Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och fiskargumman står kvar...


Mig Dig Oss...


För mig
För dig
För oss

Var allt bara
Små tillfälligheter
Från vi

För mig
För dig
För oss

Var allt bara kanske
Ett enda missat telefonsamtal
Skillnaden

För mig
För dig
För oss

Var alltid allt
Så nära men ändå aldrig
Riktigt där

För mig
För dig
För oss

Var det alltid en i taget
Som ville mer
Som ville allt

För mig
För dig
För oss

Var det alltid
Steget efter
Aldrig före

För mig
För dig
För oss

Var det nog aldrig
Riktigt meningen
Att du och jag skulle bli

Vi…



TT

© 2016




Fri vers av TT
Läst 268 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-29 09:20



Bookmark and Share


    KeB
Aj känns jobbigt!
2016-09-30

  Maiah VIP
Verkligen välformulerade, eftertänksamma reflektioner
2016-04-01

    ej medlem längre
Som alltid väl formulerade ord om kärlek, längtan och stort vemod.
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT