Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Specificering pågår av affirmationsprocessens målbilder ...


Vem är min drömkvinna ...

... om hon nu ens finns?

- Hon är den som är 
ämnad för mig
och om hennes existens
är såväl
min kropp som själ överens ...

... Väntar blott bara
på att hon ska sin närvaro
bekräfta och uppenbara
också i min existentiella verklighet ...

Och det jag vet
är att hon överträffar
min dröm och fantasi
i den verklighet
där hon och jag 
kommer att bli,
vara och förbli ett vi ...

... här och nu
men jämväl
bortom rum och tid ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-29 11:58



Bookmark and Share


  DominiQueen
Klart hon finns. Lika sant som Du. En är väl som en del av Dig och Du en del av henne. Hur skulle det ena kunna finnas utan det andra? Som ett hav utan sand eller kust?

Välsigne ert Vi, er eviga Kärlek. Allt som i grunden betyder något.

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP