Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Specificering av affirmationsprocessen pågår ...


Kärlekens magi i mitt liv ...

... är den dig
som är ämnad för mig
och allt det
du med din blotta existens
får mig att känna ...

... tillsammans med
allt det jag
med min blotta existens
får dig att känna ...

Det som gör
att vi båda tillsammans
och var för sig
oavsett allt annat

alltid känner oss
alldeles innerligt
underbart hemma ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-29 14:11



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket vackert Peter!
2016-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens gyllene tråd!
2016-03-29

  DominiQueen
Hemma - ett så underbart ord. För mig är det ordet samma som Kärlek. Och Sanning.

Jag älskar Din text Peter. Bokmärker den. Tack kära Själsbroder.
LoveBlessings
DominiQue
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP