Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spec. av affirmationsprocessen ...


Har ingenting emot ...

... om du 
tränger dig på
och förför mig
alldeles hänsynslöst
underbart innerligt
precis så som du vill ...

Inte om du är
den dig 
som är ämnad för mig
och är den jag vill ...

Ty det är
precis just vad jag vill ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-29 18:11



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Vilken underbar längtan
Hoppas den snart uppfylls för dig.
2016-03-30

  DominiQueen
Oj.. Detta påverkar ju..
Rodnar, broder min haha..
Ja skriva kan Du..

2016-03-29

  Ninananonia VIP
Fina affirmationer...
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP