Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är hon?

Hon försvinner,
och hon kommer
som morgondimma
när hon flyger in
och efteråt -
blir sol,
med regn på sin kind




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-29 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP