Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleken ggr 2 K2


K2 om att besegra sin rädsla

Det himmelska berget
ett hjärtas önskan efter att nå
ända fram och besegra
rädslan

Två som känner samma
längtan och kraft att utveckla
tålamodet, styrkan och modet
att aldrig ge upp fast motståndet
tycks vara oövervinnligt

Segern över rädslan och modet
att säga att det fanns ingen som helst
tvekan att trots mörkret hitta ljusglimtar
och följa hjärtats röst.

Berget, rädslan och motståndet tycktes
aldrig ge vika men tårarna rann och
fick sakta berget runt hjärtat att
att skapa sprickor och ljuset från
Kärleken syntes i dina
ögon

Vi såg varandra som två modiga
bergsbestigare nå toppen.
Där uppifrån såg vi den långa svåra
och smärtsamma vägen.

En nära döden upplevelse

Du var jag och jag var du





Fri vers av WyS VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-29 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En verklig livsresa! Bra skrivet!
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP