Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Specificering av affirmationsprocessen pågår ... Att älska kanske bör få sin definition - Det är så mycket mer än blott det som sker i sängen Att älska är att beröra, lyssna, bekräfta och uppleva varandra under hela dygnscykeln ...


Dig jag vill ...

... vill jag
alltid lite till ...

Vill älska med dig
innan vi somnar
Ta en nattmacka
och älska lite till ...

Få vakna med dig
och älska en stund
Äta frukost med dig
och älska lite till ...

Vill jämväl
göra så mycket
mer med dig ...

... men ej
utan pauser
allt emellanåt ...

Där vi älskar
en kortare
eller längre stund
och efteråt
kanske sover en blund
om vi så vill ...

... för att när vi vaknar
kunna få älska lite till ...

För mycket intimitet?

Inte på något sätt och vis
i vare sig din eller min verklighet!

Ty vi varandra vill
ständigt bara lite till ...

... och förstår
att det väsentligaste i livet
med allt som hör därtill
om vi båda vill
bör få ha absolut prioritet ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-29 22:49



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Underbart med "alltid lite till"
2016-03-31

  Nils-Robert
Man flyter med i texten på så underbart vis. ..
2016-03-30

  DominiQueen
Jesus, det skär i hjärtat, precis så...
Att det ska vara så svårt..

Att komma dit.
Nåväl enträgen vinner.
Gud Du skriver så berörande att det gör ont. Tack. Smärtan är bitterljuv och hanterbar.
Hoppet är det sista som överger människan.

Må Du välsignas i Er kärlek
och jag i min
Och alla i sin..
Kärlek till oss all!!!

Life will surprice us belivers..
I Belive. I do belive in Love.
Amen

Namaste
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP