Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kudden

När dagen är slut
all ork runnit ut
och det finns en säng
bäddad och klar
att ta emot dig
Du lägger kinden mot kudden
och den är mjuk mot dig,
du kramar
Du sluter ögonen
och snart är du i en annan värld




Fri vers (Fri form) av Eric R Strom
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-30 00:06



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så näpen och söt liten dikt, den skulle en natta barn med, så oskyldigt rogivande len, snäll och ren.
BRAVO,
Världen behöver mer innocence :-)

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom