Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära avstånd

Tankar på avstånd
så nära intill
myser vi tillsammans


I mörker vi sitter
sänder kramar
som känns ända fram


Nära
så långt bort




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-05-02 23:07



Bookmark and Share


  ia VIP
man kan vara nära
trots avstånd!
du förmedlar det mycket bra!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh