Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Specifikationerna kring affirmationsprocessen utvecklas lite itaget ...


Känner någonting vakna inom mig ...

... när
jag tänker på dig
som är ämnad för mig ...

En alldeles underbar känsla
som jag önskar 
en dag få komma känna 
är en känsla som får finnas
växa och utvecklas 
i varje litet skrymsle och vrå
inom hela mig
varje dag tillsammans med dig ...

... när du en dag 
väl väljer att komma
för att stanna kvar
och förbli med mig ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-30 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP