Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens allians

Jag är förälskad i orden

men jag kan ju inte gifta mig med dem

istället får orden gifta sig med varandra

och få avkommor




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-30 22:26



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Dessa avkommor brukar resultera i fina dikter från dig. Bra skriftat om det viktiga ordet.
2016-03-31

    Sefarge VIP
Bättre få skapelsens
Avkomma.Än komma
Av sig i avundens tystnad
Suuveränt skriftat
:)
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP