Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Spanien växer träden som har tusen rötter och som är så stora att de skapar sin egen värld. Sådana har jag sett idag.


Det spanska trädet

Trädet fäller rötter

från nystanet av grenar

 

söker jorden

med nya trådar

 

söker vattnet

någonstans där nere

 

där världen alltid

är natt och rymd




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-30 22:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tusen rötter - det är nästan så man tror dig!
2016-04-03

  Nils-Robert
Du har gjort det igen. Kanon!
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP