Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imagine



Varför är vi förvånade
att terrorister finns
När vi elakt blundar
och ingenting minns

Vi har svaret på gåtan
men vill inte veta
John Lennon spelade låten
som sanningen reta

Människor är rovdjur
inte civiliserade
Därför bygger vi alltid en mur
som försvar mot ociviliserade

Men jag måste tro
på en efter döden-Gud
Annars kommer min ondska också gro
att leva är hårda bud




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-31 03:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja "att leva är hårda bud", det kan många instämma i, och utan en tro på Gud blir många utslagna av hopplöshet...
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP