Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Specifikation av affirmationsprocessen ...


Drömmer om dig ...

... som är
ämnad för mig ...

... när jag ej
är upptagen
av att tänka dig
nära tätt intill mig ...

Saknar dig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-31 08:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Drömmar kan gå i uppfyllelse...glöm aldrig det...
2016-04-01

  Ninananonia VIP
Fina tankar..
2016-03-31

  erkki
Fin sparsmakad kärlekslängtan
2016-03-31

  Solstrale VIP
Så ljuvt!
2016-03-31

  DominiQueen
Vackert.
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP