Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetspindel på nätet

För mig är det fullt tillräckligt

att få vara en liten poetspindel

på nätet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-31 10:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Även små portspindlar kan skriva bra texter!
2016-03-31

  StinaJ VIP
Att se det stora i det lilla. Fint.
2016-03-31

  Valter Örn VIP
Ja henne har jag råkat ut för tidigare så jag aktar mig ;)
2016-03-31

    Sefarge VIP
Bara Du ser upp
För "Svarta Änkan"
Lycka till!
:)
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP