Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Specifikation till affirmationsprocessen ...


Vad händer med mina drömmar ...

... om framtiden
den dag du
som är den dig
som är ämnad för mig
kommer in i mitt liv?

Jag har många drömmar
varav ett flertal 
är sådana jag
någon gång i framtiden
vill få ge verkligt liv ...

Men förutan dig
och den kärlek
vi känner för varandra
blir drömmarna i sig
blott drömmar för mig
vilka jag helst överlämnar
för att bli förverkligade av andra ...

Mina drömmar
finns alltid kvar
men då de ständigt
utvecklas och nya tillkommer
utifrån upplevelser, erfarenheter,
sammanhang och förändrad situation ...

... finns det
inget närmare detaljerat svar
som jag dig kan ge ...

Speciellt som du
är min allra
största och väsentligaste
dröm och fantasi
som förverkligats
och kommit till liv ...

Vet blott bara det
att vår kärleksrelation
kommer att
förändra och utveckla
såväl 
mina drömmar 
som mig själv
tillsammans med dig
som individ och person ...

Känner ingen oro
för de drömmar jag just nu har
ej ska kunna bli eller finnas kvar ...

... men är fylld av inspiration, hopp
och nyfikenhet inför 
hur de kommer att förändras, 
influeras och samverka
med de drömmar du har
och kommer att få
tillsammans med mig ...

Men allt jag just nu vill
är att få uppleva 
varje liten aspekt 
av den dig för vilken jag är ämnad ...

... den dig jag ej vill leva utan
och inte någonsin vill lämna ...

Jag längtar och saknar dig
men eftersom du ännu fattas mig
måste jag nog fokusera min energi
på att få mina drömmar och fantasi
om dig att bli förverkligade
och få komma till liv ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-31 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det blir alltid lättare att förverkliga drömmar om de involverar en älskad person. En fin text om sökande, som jag känner igen mig i. :-)
2016-03-31

  Carola Bouvin
Den som söker han må finna, fin text!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP