Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettioförsta mars, året efter

och det där svarta glittret
som guldmynt glimmar
på botten av den bottenlösa
människobrunnen
vill smycka mina dagliga tankar
men jag slår ilsket ifrån mig
med kroppsliga minnen av dig
du, som är svärd, sköld och rustning
fosterland och kung

och jag vill lära mig ett kärleksfullt våld
att försvara mig mot mörka skatter




Fri vers av 99knivesinside
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-31 20:39



Bookmark and Share


  Respons VIP
Starka ord: kärleksfullt våld!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside