Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet & Döden

Livet är ett pågående

mysterium och äventyr

så länge det pågår

Vad som pågår

när det inte längre pågår

är för många ett mysterium

där äventyret

lyser med din frånvaro




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-01 06:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ja!Många ägnar
Hela sitt liv med
Att tänka på den
När den kommer
Ändå.och andra
Hela livet för att
fly den, och inte
Tänka på den. ..
Liemannen. Det
är tur att Moder
Natur finns med
Sitt rika leverne
Så att kloke Örn
Har tröst i sinnet
:)



2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP