Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Nyvakna


Trevande månskära
vilar varsamt
på himlavalvet

nyväckt

likt du och jag
i gryningen

kyssta av dagg
och vårlust


väcker vi varann
och tiden


©Teresia Ridell (1/42-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 501 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-01 11:46



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skrivet. Blir glad och varm
2016-04-05

    ej medlem längre
Mycket vacker och sinnlig.
Underbart

Tack
2016-04-04

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i din fina dikt...tycker om...
2016-04-02

    Max Poisé
Fin, stämningsfull och sällsam text. Tack för denna!
2016-04-02

  Päronsplitt
Så fin känsla i den här texten. Naturens under vävs in i människans under. Tycker om "nyväckt" känslan av lust och månens varsamhet. Fin!
2016-04-02

    Dan Myrbeck
Bör bli *-text!

Ljuvlig poesi!
2016-04-01

  DominiQueen
Spirande förlösta i Kärlekens nya ljus - det är vår på flera sätt. Vår Vår.
2016-04-01

    ej medlem längre
Innerliga ord av kärlek.
2016-04-01

  Lars Hedlin
Så härligt :)
2016-04-01

  genni VIP
Underbart!
2016-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek stor!
2016-04-01

  ULJO
Finstämt och vackert
2016-04-01

  Ninananonia VIP
Mycket vackert..
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell