Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abracadabra

I
Ljugare, sanningen i en röv, va

hagamannen och Shiva, hick
(i blå burkar, elefanterna penslar matlådor)
alla grannars barr
- Akira me gustas tu-
skeppskatterna och Sméagol slickar silverstenarna
en räv vädjar för pappas kärlek
och ur vrakträgodsbordet växer den blåa bomullen, dreneras, motdepression

det fanns laster
"Shiva, vad gör du här?!"
skär sanning i skärt

han stal, han var var snål
ni gav godis till barn
- motdepression -

dödsänglerskan ovalkyriskt
bläckfiskarmar som tentakliskt lyfter en Gul Front härifrån

hitåt, se hit
"många kommer att tro sig falla
månger kommer att tvingas att resa sig"

i skörden, mitt i, kom rymdskeppet och hämtade ditt Abracadabraskägg

i fantasia dukar vi midsommarbordet med matvrak
i syrenbersån

jag säger det rakt ut
vi möttes aldrig men jag valde dig till pappa.

den gula grodan Hans drar på sig toreadorstövlar och hoppar över läktaren flyger som en korsning mellan amorin och kerub högt över oss nu och fäller ett par tårar och tappar alla behov av rotvälska men du är så långt borta. innan var du nästan alltid där i drömmen. Adjö

II
Tillsvidare rinner blått mögel ner i aspartam, askorbinsyra, apelsinjuice och efter omskak kalasas det med supsked...




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 419 gånger
Publicerad 2016-04-01 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Av alla jag känner, så är du en av dem.
2016-10-03

    adwasbusy
Om du skrev fantastiskt mycket tydligare skulle jag hänga med. Men, det är bra fantastisk rytm och orden, fuckinA.

2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3