Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...visst, man säger att underbart är kort, men måste det vara så...?


Önskar...


Önskar
Att tiden kunde stanna en stund
I de ögonblick
När livet är som bäst
Som vackrast
Som finast
Som ögonblicken och stunderna
Med dig

Önskar
Bara det...



TT

(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 352 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-01 15:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin...
2016-04-06

    ej medlem längre
Den här fina texten bokmärket jag, för så är även min känsla och önskan.

Tack
2016-04-02

  Maria Sundelin VIP
Det är vid de tillfällena som tiden rusar
Kramar
2016-04-01

  Maiah VIP
När är livet som vackrast? i varje ögonblick som du lever, accepterar, känner och älskar

Underbart fin text
2016-04-01

    ej medlem längre
En önskan många bär på tror jag!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT