Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst som poem

Det finns konsthantverk

som är så vackra

och sinnligt uttrycksfulla

så de kan inte beskrivas i ord.

De är som poem

i materiell form.

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-01 21:53



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Precis som ord och musik kan trollbinda så kan även det estetiskt sköna göra det
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP