Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkas väl stärker sin själ

 

Flyg flyg fula värld flyg
du är så stygg så stygg
Men det är inte ditt fel
att dina tillgångar stjäls

Med falska ord du omplåstras
men det är bara på låtsas
För vad de egentligen vill
är alltid att vilja ha lite till

Och i önskan över att få mer
blir de i tankarna och handlingarna grå
Till och med äckligt svart
när de fuskande vrålar schack matt

För det är lätt att snacka
om de själva åker på en räkmacka
Men de blir kritvita I ansiktet
när deras egna pengar hamnar i kikarsiktet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-01 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är inte allt som kas fås för pengar och det kan komma tider när inte rikedomar hjälper längre.
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP