Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget bäst före datum

 

 

jag får inte säga det högt 

jag vill inte skrämma dig 

själv vill jag bara glömma

att älska betyder att ge 

 

jag gav allt och utan förväntan

hämta din kärlek här och nu

låt passionen dig att värma  

mina känslor,  livsgaranti 

 

 




Fri vers av Mirreh VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-02 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP