Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdikt

Hjälplöst snurrar galaxhopar
Ingen vet varför
Vad är det som får dem att cirkulera?
Vilken kropp kan ha en sådan inverkan?

Jag tror jag funnit svaret.

Universum kretsar kring våren!




Fri vers av Bodafor
Läst 283 gånger
Publicerad 2016-04-02 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodafor
Bodafor