Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden är slut jag hiner inte skriva mer eller få i hop något samanhang så är det och ingen bortföklaring men orden finns där men inte ordningen hej !


elände har ingen ände

levda dagar fria i min ungdom satte spår i resten av mitt liv 

som en grund in i mitt liv så många år efter in i min framtid 

 

många skratt många fyllda med tårar minnen håller i hop mej 

i en splittrad värld som jag ovetande skapade blind på min väg 

 

för jag var tidigt världsvan jag lyssnade inte på någon inte ens

minna egna varnings klockor jag gick mot strömmen jag lyssnade

 

inte ens på någon i min blinda värld jag vet inte varför och jag förstår

inte något heller men nu är jag vuxen och förstår att jag gjorde fel och

 

nu förstår jag ännu mindre än jag gjorde som liten vad säger man eländet

har ingen ände  




Fri vers av den nakna poeten
Läst 262 gånger
Publicerad 2016-04-02 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten