Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden Från Afghanistan


Ensam vid floden.
Nej, inte ensam, men med allt.
Vinden i mitt hår är frisk,
lekandes med solstrålar och
jag vet den är från Afghanistan.
Vinden reser norr genom Kazakstan,
for att vidröra mina små kinder här,
och solen öppnar sin mun –

Jag är Frihet
Jag är Osäkerhet
Jag är Allt

I hela världen har jag varit,
världen har varit i mig.
Och du är inte ens i närheten,
av att vara allt jag är!






Fri vers av josefina
Läst 660 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-03 08:48



Bookmark and Share


  Sjörövarbabe
Wow! Speciellt det sista stycket. Hade kunnat vara en egen text. Mycket fint :)
2006-10-05

    NoMi F
Härlig poesi
Stark men känslig
Slutraderna är jättestarka
och berör mig mycket
2006-05-11

  Nils Sondefors
Så vackert komponerad; fylld med poesi och längtan!
Bokmärkes.
2006-05-03

    Hann£§
du skriver undebart
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

josefina
josefina