Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flodhästar som slår volter i magen

i livets tillfälliga avbrott
finns varma solar och mjuka stolar
i livets tillfälliga avbrott
finns socker i andetagen
flodhästar som slår volter i magen
i livets tillfälliga avbrott
visionerna andas och känslorna blandas
i livets tillfälliga avbrott
finner jag alla svar
i en cocktailbar




Bunden vers (Rim) av ischoklad
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-02 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ischoklad