Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar

jag drömde inatt att vi bodde i en igloo av socker
att vi sålde allt vi ägde på blocket
vi lämnade jorden i en spacerocket
i en stor ocean hade vi en egen atoll i havet
och jag visste allt jag inte nu vet
vi var enhörningar
allt annat var bara tillfälliga störningar
som inte spelar roll
och jag gjorde frivarv i baseboll




Bunden vers av ischoklad
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-16 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ischoklad