Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när himlen var som apelsin

när aladdin kom stod jag kvar på balkongen
när snövit fick prinsen var jag fågelsången
när ni var inne i värmen var jag i trappuppgången

när du gick längs vintergatan var jag en asteroid
när himlen var som apelsin stod jag bakom en gardin
dina ögon var som kaminer
dina steg var som rutiner

men när jag föll som laviner
föll du för blondiner




Bunden vers (Rim) av ischoklad
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-30 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ischoklad