Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det jag ännu inte har gjort

i fängelse stannar jag för dig
en cell som saknar väggar men ändå stannar jag kvar i den
på långt håll verkar det graciöst
men under vattenfallet hör jag inte din röst
på nära håll blir allt brutalt stort
även det jag ännu inte har gjort
så för säkerhets skull
jag samlar på ut ur fängelse kort
du fångar fjärilar i håv
jag samlar på förlåt
för allt jag gjorde när du sov
och även för det jag ännu inte har gjort




Fri vers av ischoklad
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-07 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ischoklad