Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ifall du råkar gå förbi

jag kommer inte vänta på dig
ifall du råkar gå förbi
som allt jag ändå aldrig kan nå
vill jag bara se dig skina
jag visste inte då
att vi skulle falla ihop
att vi dansade på taket av ett korthus
virvelvindar som river allt
cirkulerar i dina ögon
jag har sagt att jag är över allt
men ändå är det du som är överallt
men jag kommer inte vänta på dig
ifall du råkar gå förbi
jag kommer aldrig mera sakna dig
mer än just nu




Fri vers av ischoklad
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-20 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ischoklad