Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppa fallskärm från fönster

du och jag kan öppna kikhål i varandras tegelmurar
vi kan nästan drunkna i varandras regnskurar
vill du kan vi sova skavfötters i varandras hyresrätter
när vi inte kan somna på nätter
då kan vi äta efterrätter
och när det känns som ingenting räcker
kan vi pynta med paljetter
om du vill kan vi ta en vit månad och dricka bara vitt vin
sen kan vi ta en grismånad och bete oss som svin
förhoppningar kan vi hälla upp i glas
och vi kan stå barskrapade i baren
du kan följa med mig hem bara i farten
nästa dag kan du vara klarvaken
mitt bland alla misstagen
som vi kan göra om
alla på raken

vi kan riva sönder alla trygga mönster
du och jag kan hoppa fallskärm från fönster
det är du och jag tills vi hittar något som varar
och nu spelar det ingen roll hur mycket jag kanske vill ha dig sen
vi kan ha känslor som går fort och längtan som är kort
vi kan dansa hela natten och på dagen kan vi somna på stolar
men vi skiner som solar när vi steker plättar
och det dåliga samvetet lättar
vi kan dansa hela natten utan att du vet vad jag egentligen tycker
jag älskar jag menar jag gillar dig faktiskt mycket




Bunden vers (Rim) av ischoklad
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-30 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ischoklad