Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att flyga

Himlens fönster

från glänta

till panorama

 

ovan molnen

lever skuggorna

inte länge

 

och solen

berättar sagorna

med lyckligt slut

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-04 09:55



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vackert hoppfullt.
2016-04-04

  lodjuret/seglare VIP
Fin ito, fint slut
2016-04-04

  DominiQueen
Ljuvligt, ja svårare behöver det inte va', egentligen... :-)
Vacker text med djup.

Namaste
DominiQue
2016-04-04

  Solstrale VIP
Det framträder med äkthet! Fint!
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP