Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar nog en kopp kaffe till

Låt mig ligga ner en stund och vila,
jag behöver tänka.
Jag behöver smaka på mina egna kreationer någonstans bortom drömmen,
där jag vaggas till trygghet.
Det äter mig.
Det sörplar i sig mig.

Jag tar nog en kopp kaffe till...




Fri vers av Nephlinea
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-03 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea