Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förstås med en utgångspunkt i existentialism (kanske)


tavlan och detet

den blir
varje dag
alltmer abstrakt
men det är
Mitt själv
porträtt som
snickrar
sin egen
ram




Fri vers av Bengt VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-04 12:51



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Bildligt.
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP