Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Älska in våren



Kom, låt oss älska
in våren

för himlen är
regnbågsvacker
idag

och dina oceanblå ögon
lystet fuktiga

likt min rusiga
längtan till dig



©Teresia Ridell (4/4-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 524 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-04 16:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Evighets vackert :)
2016-04-21

  ULJO
Bra uppmaning att ta till sig våren på
2016-04-05

  Rise Little One
En mysig text inför våren!
2016-04-04

    Dan Myrbeck
Underbart fin!
2016-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2016-04-04

    ej medlem längre
Ljuvlig sensuell poesi.
2016-04-04

  stig wikman
UNDERBAR TEXT , TERESIA.

KRAM Å STOR APPLÅD.
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell