Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny svensk gryta

 

Åter ser jag denna rovdjurs-tass
komma upp från dass
Illaluktande med glödgade ord
undrar vad han gjorde under jord

Ser han äntligen en chans
en dödlig glans
Till att mata vår svenska yta
med liemannens gryta




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-04 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Där försvaret sover drabbar attacken hårdast...
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP