Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Argument 1. Det stör, respektlöst mot klasskompisarna och lärarna (snyft!) 2. Missar genomgångar (som brukar vara i början av lektionerna) 3. Viktigt att kunna passa tider p.g.a. i framtiden (jobb) 4. Grundläggande hyfs! Dåligt uppf


Sluta komma för sent! (Debattartikel)

 

Det har gått tio minuter av lektionen och bara några enstaka elever är här,

var är alla andra?

jo, dem kommer för sent till lektionen som vanligt.

 

När dem väl kommer inrusande så stör det undervisningen och klasskamraterna tappar koncentrationen.

 

Lärarna försöker prata med dem om att inte göra så men dem fortsätter ändå.

Det är inte bra.

Det är dålig stil från deras sida och dem förstör för sig själva,

för dem andra och dem missar massor på det.

Dem missar genomgångar och sedan vet dem inte vad dem ska göra.

 

Det är viktigt att eleverna lär sig att komma i tid.

Vad kommer att hända i framtiden om de kommer för sent?

Jo, dem kan få sparken från sina framtida jobb.

 

Så därför alla ni som kommer för sent, sluta med det!!

både för er egen och för de andras skull.

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2016 - 04 - 04)

 

 




Prosa av Arnela
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-04 20:46



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Jag känner igen mig!
Kom ofta för sent.
Jag hatade skolan.
Kommer aldrig för sent till jobbet!
Jag gillar vad jag gör och gillar mina kollegor.
Men jag förstår vad du menar
2016-04-05

    Dan Myrbeck
Kloka ord! Sådant kostar garanterat MYCKET på många sätt.
2016-04-05

  Solstrale VIP
Bra skrivet! Det är viktiga frågor och de är eviga, alltid folk som struntar i tider tyvärr!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela