Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finansinspektionen

 

Ser du sanningen runt hörnet
då har du nått över krönet
Till att förstå lögnen
att sy ihop människostygnen

Ingen önskar sig en elak lögn
utan dem vore livet en dröm
Men nu finns den ändå här
försök förminska dess begär




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-04 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man bör kunna genomskåda lögnerna om man tänker lite själv och inte lyssnar för mycket på vad som sägs
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP