Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstig sak hjärnan

Religion är svårt
Det är svårt att lita på någon man inte förstår
Följa någon man inte ser
Lyssna till någon man inte hör
Konstig sak hjärnan
för jag tror ju ändå




Fri vers av Sjoholm
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-05 00:14



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Spännande..
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm