Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enslig väg




vandra
längs enslig väg
ensam

är det mot vägens ände
vandringen går

nog endast stjärnorna som lyser
långt borta som vet svaret
vart vägense ände är

ensam
längs den ensliga vägen
vandra

månen visar i skuggorna
om svaren som endast stjärnorna vet




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-05 10:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N