Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om fornstora dar

 

Tankarna virvlar
drömmer mig bort
Ingen tvivel
jag springer fort

På en skogsväg i Norrland
rusar jag fram
Inga problem i ingenmansland
hoppar över en nedfallen trädstam

Passerar en mysig å som rinner
men usch va mycket mygg och knott
Men de raskt försvinner
mina joggande ben vägrar ta stopp

Syret är härligt
luktar till och med gott
Ingenting känns besvärligt
men drömmen var kort

Vaknar med öm rygg
som stucken av tusen mygg
Känner mig inte trygg
världen är stygg




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-05 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tryggheten är borta på de flesta ställen men fjällvärlden är väl förhoppningsvis sig lik, än så länge.
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP