Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt

så började alla kyrkklockor runt hela världen
att ringa in samtidigt
Började att klämta
Det var helt klart någonting på gång i görningen
för en präst sprang runt i sin lilla by som en yr höna
skrikandes om att det måste vara Jesus
som har kommit tillbaka
Jag vart då tvungen att lugna ner den stackars prästen
och säga att han måste behaga skämta
Ta ner honom på jorden igen
Ta tillbaka honom till verkligheten
För om människorna hoppas och tror att Jesus ska
återuppstå igen lär de allt få vänta
Och alla kyrkklockorna som började slå samtidigt då?
Det var bara ett ödets nyck då allting är relativt
Det kan hända…

Ken Cassel
5/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-05 15:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Har hört att han ska komma som en tjuv om natten...
2016-04-09

  anits VIP
Bra akaldat om något som många väntar på!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel