Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ty våren kommer nu...



marken ligger
nykysst

fuktmättad

solen smeker
ängens höft

medans skir grönska
tränger sig
genom

till tonerna
av ivrig fågelkör
som sjunger
vårens ljuva lov

ty våren kommer nu..



©Teresia Ridell (5/4-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 531 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-05 18:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ljuvligt fint :)
2016-04-21

  DominiQueen
Ljuvlig hyllning till vår underbara vår.
Tack
DominiQue
2016-04-12

  mickech
Så skirt och vackert :)
2016-04-12

  Heikki Hellman
Våren är här, dess bevis din milda vers
2016-04-07

  Päronsplitt
Vårnjutning som berör och pockar. Liv spirar, naturen lever upp efter vintervila. Tack för din levande vårtext.
2016-04-06

  Gisela Nordell
vackra ord som påminner om fågelsången man hör genom huset väggar tidiga morgnar...vår!
2016-04-05

  Ninananonia VIP
Fin är denna vår..
2016-04-05

    Dan Myrbeck
Instämmer med föregående talare.

Med varje liten vårlig knopp
ger våren oss framtidshopp.

2016-04-05

  ULJO
Ja äntligen och din text ramar ju in våren på ett fint sätt
2016-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllningsdikt till våren!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell